admin Ban Stjepan Kotromanic

clan od: 02 Sep 2005 Komentari: 489
|
Upisano: Ponedeljak Feb 08, 2010 10:18 am Naslov komentara: |
|
|
Ma kakvi oni i nacionalni bosanci.
Bez jasnog povlacenja granice i razlike imedju islamskog i nacionalnog kod ljudi muslimanskog kulturnog nasljedja nemoguce je i uzaludno razgovarati o etnickom i nacionalnom jer se sve to poslije ,opet kao hiljadama puta kroz istoriju, opogani sa necim i tako unisti u samom korijenu sto je i istorijski cilj te Pogani u narodima i drzavama u kojima se nalazi jer smatraju da su samo oni,ne samo mjerodavni, vec jedni i jedini koji mogu i smiju postojati.
E ti gore,skontao sam ih za 3 sekunde koliko sam ih i posjetio, su takodje ta Pogan koji nastavljaju tradiciju da se kriju iza razlicitih imena dok je INTERES I CILJ isti kao sto je bio kroz cijelu jalovu i beskorisnu istoriju od 13 vijeka pa na ovamo. _________________ --Ko su ISLAMISTI ????
--ODGOVOR : Svi oni koji vise vole Vjeru od Nacije, koji vise vole Islam/muslimanstvo od Bosnjastva jesu Islamisti !!!!!!!
--Jedan narod se moze odbraniti od nacionalizama drugih naroda jedino i samo licno svojim nacionalizmom i nicim drugim inace ce tog naroda nestati !!!!
--Sacuvaj me boze srpskoga junastva i hrvatske kulture i muslimanskog merhameta - Ing.Dzafo Pasovic !!!!!! |
|