Naziv BOSANAC potice od autohtone pasmine Bosansko-Hercegovackog Konja !

GamesGames   
  SitemapSitemap    Forum Music Online - Bosnjacki Medija Centar Forum Music Online - Bosnjacki Medija Centar   DigestsDigests Webmail Chat

Uloga Islama u sprecavanju stvaranja Licno Bosnjacke Drzave
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    BOSNJACKI NACIONALNI FORUM (BNF) ! Forum Indeks -> Politika i Drustvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedecu temu  

Mislis li i Ti da je Islam jedan od glavnih krivaca za danasnje ne postojanje Bosnjacke drzave i Nacije ???
Da, Ja sam potpuno ubjedjen da je Islam glavni krivac za danasnje ne postojanje Bosnjacke drzave i nacije.
99%
 99%  [ 857 ]
Ne ja ne mislim tako , jer SDA kaze da to nije tacno !!!
0%
 0%  [ 4 ]
Ne znam !
0%
 0%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 863

Autor Poruka
Paša
Ban Kulin

clan od: 02 Sep 2005
Komentari: 2897
Mjesto: Bosnjacka Bosna u njenim starim i povijesnim granicama.

KomentarUpisano: Petak Sep 02, 2005 4:00 pm    Naslov komentara: Uloga Islama u sprecavanju stvaranja Licno Bosnjacke Drzave Citiraj ovaj komentar

Islam sa svojom islamskom ideologijom se kroz cijelu istoriju zalagao kod Bosnjackog naroda na Balkanu za sirenje i jedinstvo Ummeta (sve opsteg muslimanstva) i Kalifata (zajednicke drzave svih muslimana svijeta) a ne za sirenje,jacanje i razvijanje Bosnjastva kao jedinog sredstva sa kojim bi se stvorila licno Bosnjacka nacionalna drzava Bosna, posto znamo da je islam ( kao prisutna vjera u Bosnjackom narodu koji ja ne bi mogao sada nazvati kao Bosnjackom vjerom jer islam nije Bosnjacki vec je sve opste islamski i muslimanski tj. sam je svoj) bio najdominantniji i najuticajniji faktor u Bosnjackom narodu kroz cijelu njegovu istoriju od 13 vijeka pa na ovamo !!

Posto je fakat ,
da smo mi Bosnjaci jedini Evropski narod,
koji je Socijalizam kao drustvenu ideologiju,
zamjenio Islamizmom kao drustvenom ideologijom,
umjesto da je Socijalizam zamjenio Nacionalizmom ,
sto su uradili svi drugi Evropski narodi koji su u njemu zivjeli.

Sta znaci za jedan narod u Evropi da ima Islamizam kao svoju drustvenu ideologiju ???

Jeli to politicko samoubistvo za jedan narod u Evropi.

Kako ce taj narod u Evropi da zivi i saradjuje sa svim drugim Evropskim narodima koji imaju Nacionalizam kao drustvenu ideologiju (ukljucujuci tu i Albanski narod) a kada svi znamo da taj narod je jedini Evropski narod koji ima Islamizam kao svoju DRUSTVENU SNAGU.

Ogroman je znacaj u kakavoj drustvenoj ideologiji i u kakvom drustvenom sistemu jedan narod zivi.

Cinjenica je da Bosnjaci u Bosni vec 15 godina zive u Islamizmu kao drustvenoj ideologiji,
a znamo takodje da islam po svojoj prirodi ne dozvoljava razvoj nacionalne i drzavne svijesti a da o nacionalizmu i ne govorimo,
VEC SAMI ISLAM ZELI NA SEBE PREUZETI KAKO ATRIBUTE DRZAVE TAKO I ATRIBUTE SAME NACIJE,
TJ. DA ZA JEDAN NAROD ISLAM BUDE SVE I SVASTA I VJERA I NACIJA I DRZAVA,
APSOLUTNO SVE STO CINI JEDNO DRUSTVO.

JEL OVO SMRTNA PRESUDA ZA JEDAN NAROD U POLITICKOM I DRUSTVENOM SMISLU ???

Kada je Islam u pitanju moje licno misljenje je,
da je islam glavni krivac za danasnje ne postojanje Bosnjacke drzave i nacije, a evo i zasto :

Pre vise stotina godina nisu postojali mediji kao danas za formiranje nacionalno-drustvene svijesti vec se iskljucivo sav drustveno politicki zivot odvijao u crkvama jer je to bilo jedino mjesto gdje se narod skupljao i jedino se tu i mogao drustveno-politicki i organizovati.

Tu imamo dokaz da nase komsije srbo-hrvati ne zaostaju ni pedlja za Evropskim narodima kada je u pitanju njihovo nacionalno -drzavno osvijescenje jer je kod njih i to kroz istoriju,
u svojim bogomoljama uvijek bilo da kada se pomole bogu,
onda pricaju o svome srpstvu-hrvatstvu i o svojoj drzavi srbiji-hrvatskoj.

Sa druge strane kod nas Bosnjaka se kroz cjelu istoriju,
umjesto da se u dzamijama pricalo o Bosnjastvu i na taj nacin razvijala nacionalna svijest kod Bosnjaka, uvijek se u dzamijama kroz istoriju pricalo o Ummetu kao sve opstem muslimanstvu,

i umjesto da se u dzamijama kroz istoriju pricalo o Bosni kao njihovoj drzavi koja im jedino moze pruziti sigurnost i zastitu,
uvijek se kroz istoriju u dzamijama pricalo o Kalifatu kao drzavi svih muslimana ovoga svijeta ,sto je po meni takvu drzavu ne moguce stvoriti,
kada znamo da je danas potpuno obrnuto kada jedan npr. Arapski narod zivi samo u deset razlicitih drzava.
Sto je najgore to sto su pricali u dzamijama kroz cjelu istoriju pricaju isto i dan danas.

Znaci Bosnjackli pretci sa svojom Islamskom vjerom su se u dzamijama kroz istoriju zalagali iskljucivo za ummet i kalifat ,
dok su sa druge strane zivjeli u srpsko-hjrvatskim drzavama i izjasnjavali se srbo-hrvatima,
i sto je najgore kako su radili nekada kroz istoriju to rade i dan danas.

Jos da dodam dok je kod nasih komsija srbo-hrvata crkva glavni bastinik i sakupljac sveopsteg srpstva i hrvatstvo,
dotle u dzamijama ne mozete naci ama bas nista o Bosnjastvu,
vec samo poneki zapis o Stambolu i9 nesto malo o Sultanu.

Znaci,
sve sto vas interesuje o Srpstvu i Hrvatstvu i njihovim drzavama srbiji i Hrvatskoj,
to mozete naci u crkvama i katedralama,
a u tome se narocito Franjevci isticu,
dok kada je Bosnjastvo u pitanju u dzamijama necete naci ni jedno jedino slovo o tome,
kako o Bosnjastvu tako ni o Bosni.

Iz ovoga proizlazi,
ako je moja malenkost to dobro protumacila,
da sami islam uopste nije ni priblizno bastinik za jedan narod i naciju i drzavu,
kao sto je to krscanstvo.

Jel ovo povezano u Islamu sa ne postojanjem slika i fresaka u dzamijama( da to nebi skretalo paznju vjernicima kada se mole bogu ),
da tako ne postoji apsolutno nikakva istorijska gradja o narodima i drzavama,
vec se sve svodi na iskljucivo i samo citanje kurana .

:?

Paša: komentar modifikovan dana: Petak Oct 20, 2006 3:42 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Bosnjak u Srcu i Dusi
Bošnjak

clan od: 13 Sep 2005
Komentari: 67

KomentarUpisano: Utorak Sep 13, 2005 10:57 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Sta dalje da se kaze: Dok je pravoslavna crkva sirila SRPSTVO, rijaset islamske zajednice je sirio MUSLIMANSTVO.

Time Islamska zajednica nosi puno krivnje u gusenju Bosnjastva.
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Dobrusky
Ban Kulin

clan od: 06 Sep 2005
Komentari: 1400

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 9:53 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Pasha mozda bi trebao da razmislis o nekim djelovima u ovom tvom gornjem tekstu.

Dobrusky: komentar modifikovan dana: Petak Oct 20, 2006 8:04 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Baraba
Ban Kulin

clan od: 07 Sep 2005
Komentari: 1468

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 4:12 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hm, interesantno gledanje na stvari !

Religija je dobra stvar dok je pod nekakvom moralnom kontrolom, ali kada se ''pusti sa lanca'' RELIGIJA JE NAJOPASNIJE ORUZJE ZA COVJECANSTVO !
Paša
Ban Kulin

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 8:15 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

:D
ha-ha-ha

Sto se tice Tita i Jugoslavije ,
moje je misljenje da Tita licno ne mogu kriviti zbog ne posjedovanja punog Bosnjackog identiteta u Jugoslaviju kada sami Bosnjaci taj svoj Bosnjacki identitet nisu trazili.

Evo ja licno kroz svoj uzrast i svoju mladost se nikada ne sjecam da su ljudi kod mene kuci pricali o Bosnjastvu !!!!

Najvise su pricali o zlocinima cetnika u drugom svj. ratu pa ja sutradan pohvataj srbe u skoli i ubij boga u njkima.

Znaci da smo mi ili bolje receno nasi pretci krivi za ne postojanje tog Bosnjackog identiteta jer se oni sami nikada nisu za to zalagali vec samo za islam i za muslimanstvo.

Kako nekada tako i dan danas samo josa puno gore.

Znaci zasto bi Tito kao katolik i mjesavina hrvata i slovenke nagonio nekadasnje muslimane u Bosnjake kada oni to sami nisu trazili.

Druga bi stvar po meni bila da je pĺostojao jedan unutrasnji napon, jedna unutrasnja zelja i ceznja u tadasnjim muslimanima za povrat svoga pravog nacionalnog imena.
Ja koliko znam to nije postojalo.

Ja se ne slazem ni sa republikancem kada svu nasu propast uporedjuje sa jednim potpisom papira.
Cinjenica je da tada nije postojalo neko napredovanje armije vec samo srpska povlacenja sa odsredjenih teritorija.
Alija je toliko bio zasro da je dosao u situaciju pred potpunim nestankom naseg naroda kako u Bosni tako i van Bosne.
Pa kao i svako djete kada se prepadne svojih gresaka onda se izgubi i u vremenu i u prostoru i tada je bilo daj te mi sta bilo ja cu potpisati a za", "moj" ,narod se ne brinite ja cu njih uvjeriti u moju istinu jer je to bar lahko".

Zbog toga treba izvaditi kosti od dzukca i baciti ih psima koji su to u potpunosti zasluzili.

Sta se je trebalo uraditi.

Prvo nije smio postojati nikakav Bosnjacki politicar tipa Izmetbegovica jer samo postojanje takvog islamistickog tipa vodi u propast.

Bosnjacki narod 1992 g. MORAO je preuzeti neko od Bosnjackih politicara iz Socijalizma koji je u sebi imao veliki nacionalizam i ljubav prema svome narodu (tipa tudjmana).

Medjutim izgleda da mi takvog politicara nismo imali vec se narod oslonio na ljude ,umjesto zaljubljenje u njih i njihov nacionalizam, koji su bili a i sada su zaljubljeni u islam pa te ljude same nagonili da ginu, i ide u bjedu zbog samog islama.

1992 g. MORAO se izbjeci rat po svaku cjenu, jer mi nismo jednostavno bili sposobni za rat.
Sa ne zavrsenom situacijom u Hrvatskoj i najveci Idiot i Budala je znao da cemo se mi naci u sendvicu i najebati, osim blesavog Izmetine.

Da sam potpuno u pravu imam dokaze o sadasnjici.

Ti nisi u pravu republikan kada tvrdis da za nas povoljnijom situacijom nismo mogli postici dogovor sa srbima i raspad Jugoslavije prebroditi bez rata i batina.

Alija je bio taj koji je htio rat jer je , NA NAGOVOR HRVATA, trazio ne zavisnu Bosnu po svaku cjenu !!!!!!

Bosna je sa potpunom samostalnoscu mogla uci u trecu Jugosllaviju a sami Milosevic je nudio da srbin bude predsjednik a muslimanpredsjednik vlade.

Jedino se trebao sklopiti sa srbima ugovor da u trecoj Jugoslaviji se vrati muslimanima njihov pravi nacionalni naziv-Bosnjak-i da u trecoj Jugoslaviji Bosnjaci imaju veca prava i mogucnosti od druge Jugoslavije.

Sa ovim postignutim ne bi imali nikada potrebe izlöaziti iz te drzave, JER GDE CES IZ NJE ???
U krtscansku Evropu koja je 10 puta gora od Srbije.
Srbija je bar 500 godina bila pod muslimanskom vlascu i mi se nekako osjecamo tu na svome.

Osim toga ja da sam bio srbin ja bi od 1992 g. uradio potpuno isto ako ne i gore !!!!

Razmislite malo svi i shvaticete da je vas Pasha 100 % u pravu a ne da nadjem samo poneko zrno.

Ja sam bio u pravu 1086 g a narocito 1989 g. bio sam takodje 1992 g. kao i 1993 g. za sta imamo dokaze u brojnim drugim ljudima.

Ja sam i sada u potpunom pravu i svi to znaju ali niko nece i ne moze to da prihvati jer tek se tada vidi u kakvoj i kolikoj zabludi smo bili i sta smo kao narod sve dozivjeli najvise svojom krivicom.

Pa vec smo sada vise u zajednici sa srbijom nego sa Hrvatskom.

Zbog RS mi cemo iz godine u godinu sve vise ulaziti u zajednicu sa srbijom.

I na kraju sta cemo sa Bosnjackim zrtvama , sa svakim drugim Bosnjakom i Bosnjakinjom protjeranom i asimiliranom , za toliki ekonomsko-nacionalno-drustveno-sportsko-umjetnicki nazadak !!!

Ko je kriv za to, jer NEKO mora biti kriv , ne moze biti da nam se to tek onako "moralo" desiti !!!
-Ko su ISLAMISTI ?
-ODGOVOR: Svi oni koji vise vole Vjeru od Nacije, koji vise vole Islam/muslimanstvo od Bosnjastva jesu Islamisti !
-Jedan narod se moze odbraniti od nacionalizama drugih naroda jedino i samo licno svojim nacionalizmom i nicim drugim inace ce tog naroda nestati !
-Sacuvaj me boze srpskoga junastva , hrvatske kulture i muslimanskog merhameta - Od Pashe !
Na vrh
Baraba
Ban Kulin

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 9:13 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Bravo Pasha, bravoooooo, evo ja vicem iz sveg glasa : PASHA JE U PRAVU !!!!!!!!!!!!!

Lako je biti kriticar, ali probaj da budes ''samokriticar'' , probaj da pogledas istini u oci, da se suocis sa istinom i priznas istinu !

Pogotovo kada se radi o istini o samom sebi !

Za tako nesto treba karaktera i muda !

A Pasha ima i jedno i drugo ! On se ne boji istine, nego iskoristava tu istinu kao dobar temelj novog pocetka !

Bravo Pasha !
Paša
Ban Kulin

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 9:42 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Nema nikada vise novog pocetka sa vama !!!!

Ja ovo sve pisem sta i kuda smo trebali i morali ici 1992 g.

Mesdjutim to nismo uradili, zbog toga smo dozivljeli posljedice i nama povratka sa ovoga puta nema koji je totalno suprotan od onog iz 1992 g.

Poslije zadnjeg rata i genocida od vas, sa vama nikada vise zivota nema , tj. sada nema samo sa Srbijom a kada nestane RS nema ni sa vama u Bosni.
Gdje cete i kuda cete, posto po svijetu vise ne primaju izbjeglice, to je vas problem.

Nama ostaje da planiramo osvetu prema vama.

Prvo cemo vam odvojiti C Goru , zatim Sandzak i Vojvodinu.

Sada je nas zadatak usitnjavanje i slabljenje Srbije u sto vecoj mjeri,
jer samo slaba Srbija moze obezbjediti mir na Balkanu.

-Ko su ISLAMISTI ?
-ODGOVOR: Svi oni koji vise vole Vjeru od Nacije, koji vise vole Islam/muslimanstvo od Bosnjastva jesu Islamisti !
-Jedan narod se moze odbraniti od nacionalizama drugih naroda jedino i samo licno svojim nacionalizmom i nicim drugim inace ce tog naroda nestati !
-Sacuvaj me boze srpskoga junastva , hrvatske kulture i muslimanskog merhameta - Od Pashe !
Na vrh
Dobrusky
Ban Kulin

clan od: 06 Sep 2005
Komentari: 1400

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 9:45 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Pasha (citat):
Nema nikada vise novog pocetka sa vama !!!!

Ja ovo sve pisem sta i kuda smo trebali i morali ici 1992 g.

Mesdjutim to nismo uradili, zbog toga smo dozivljeli posljedice i nama povratka sa ovoga puta nema koji je totalno suprotan od onog iz 1992 g.

Poslije zadnjeg rata i genocida od vas, sa vama nikada vise zivota nema , tj. sada nema samo sa Srbijom a kada nestane RS nema ni sa vama u Bosni.
Gdje cete i kuda cete, posto po svijetu vise ne primaju izbjeglice, to je vas problem.

Nama ostaje da planiramo osvetu prema vama.

Prvo cemo vam odvojiti C Goru , zatim Sandzak i Vojvodinu.

Sada je nas zadatak usitnjavanje i slabljenje Srbije u sto vecoj mjeri,
jer samo slaba Srbija moze obezbjediti mir na Balkanu.

Potpisujem!!!!!!
Na vrh
Baraba
Ban Kulin

KomentarUpisano: Srijeda Sep 14, 2005 10:47 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

ha ha ha ha ha ha ha ha ..............!!!!

Znaci, vracate se ponovo u proslost, jer vas cilj vam je bio od pamtivjeka SLABA SRBIJA ?!?!?!

Moj dragi Pasha, nema od te osvete nista, jer ste zaostali iza Srba u mnogo cemu i jos uvijek zaostajete iz dana u dan !

Ta vasa zelja za osvetom vas je i dovela do danasnjesituacije, a evo danas se ni sami izmedju sebe ne mozete dogovoriti i udruziti !

Ti znas vrlo dobro da sam u pravu, a sto se tice Sandzaka i Vojvodine, pogledaj moj potpis !!!!!!!!!

Srbija je ekonomski sve jaca i jaca, vojnom opremom ponovo postaje ono sto je Juga nekada bila, a vi jos nemate niti narod, niti drzavu niti svoj jezik !!!!!!

Sve cime se u svakodnevnosti koristite je Srpsko !!!!!!!
Paša
Ban Kulin

KomentarUpisano: Cetvrtak Sep 15, 2005 9:24 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

muslimani ovoga svijeta se nikada ne mogu izboriti za svoju slobodu dok se ne oslobode od ovakvog islama i krscansko-jevrejske kontrole !!!!

Najveca greska Islama je u tome da ljudi muslimani postoje zbog Islama i njegovog ucenja a ne da Islam kao vjera postoji zbog ljudi i njihovih dusevnih potreba tj. muslimana.
Muslimani zive,rade,jedu,spavaju da bi udovoljili ucenju islama a ne da postoji Islam koji ce prije svega zadovoljiti potrebama ljudi i koristiti ljudima u teskim situacijama kao sto je slucaj kod krscanstva. Razliku u vjeri danas vidimo i razliku u narodima.

Osim toga sam ovakav Islam je POGUBAN I SMRTAN za sve muslimanske narode jer prije svega sam ovakav islam i njegovo ucenje preuzimaju sve atribute u jednom narodu i njegovoj drzavi tj. islam sa ovakvim ucenjem stavlja se u polozaj nad nacionalnog i nad drzavnog tj. sa svojim ucenjem je iznad nacije i iznad drzave sto samo po sebi proizvodi islamisticko ucenje u sprecavanju razvoja nacije i drzave u jednom narodi.

Osim toga svi znate o mojem pisanju da od svih religija na ovoj planeti jedino islam i muslimani nemaju drzavu koja je velesila i koja bi pregovarala sa velesilama iz drugih religija o rjesavanju raznoraznih problema drugih muslimana. Ovo je bilo jedino rjesenje da se izbjegne bosna,cecenija,kasmir,palestina,alzir, irak,avganistan i stotine tek nadolazecih ratova koji ce se odvijati samo tamo gdje muslimani zive jer najnovija krscanska strategija je vratiti sve muslimane u srednji vijek u sto vecu bjedu i zaostalost da bi se imala potpuna kontroila nad njima i da bi ih u narednom periodu bez veceg otpora mogle preseliti na Mars u staklene baste u kojima bi dobijali gotovu krscansku hranu za koju bi radili i bilo bi im zabranjeno razmnozavanje.

Ko je za ovo kriv ????

Kao i u slucaju Bosne , gdje je po mojem ucenju, ne postoji krivica srbo-hrvata vec je najveca Bosnjacka krivica koji su to sami sebi dozvolili jer da nisu imali za svoje dzelate srbo-hrvate imali bi madjare,rumune,bugare ili albance, tako i u ovom slucaju u globalnom muslimanskom problemu najvecu krivicu ne snose krscani-jevreji vec najvecu krivicu snose sami muslimani tj. sami islam koji su sve ovo sebi dozvolili.

I na kraju da zakljucim da ovakvu smrtno-pogubnu Islamisticku politiku islam nikada sam nece prihvatiti vec ce nastaviti svoju islamisticku politiku dok postopji i jedan pojedinac muslimanskih naroda tj. borice se dok se svi muslimani ne uniste na ovoj planeti.

Znaci islam je najveci unutrasnji neprijatelj muslimanskih naropda i on se morao reformirati najmanje prije 100 godina da bi se poslije oslobadjanja okova islama i njegovog nazadnog i slabickog ucenja muslimani napokon razvili i ojacali i izbjegli ove krscanske pokusaje muslimanskog totalnog unistenja.

muslimani se nikada ne mogu raziti i na taj nacin spasiti dok postoji npr. islamisticko ucenje da je vaznija duhovna oblast od razvijanja materijalne oblasti pa je to proizvelo da je danas zapadni svijet pun arapa i i nas samih ko govana. Ucenjem islama o ne uzimanju kamate nikada se ne moze razviti bankarski sistem koji je fundament svake privrede i stotine drugih pogubnih islamistickih ucenbja tipa sevama itd.

Moje pisanje razumiju Vlasi i Latini i strah ih je ta to ne pocnu razumjevati i Bosnjaci koji do sada manje vise nista ne razumiju o cemu ja pricam !!!!

Sami pali sami se ubili kako u Bosni tako i u cjelom svijetu !!

8)
-Ko su ISLAMISTI ?
Na vrh
Lizbeth70
Dobri Bošnjani

clan od: 23 Aug 2006
Komentari: 5

KomentarUpisano: Srijeda Aug 23, 2006 3:50 am    Naslov komentara: Condemned Citiraj ovaj komentar

I think some one does not like me.
Lizbeth70
Dobri Bošnjani

clan od: 23 Aug 2006
Komentari: 5

KomentarUpisano: Srijeda Aug 23, 2006 3:51 am    Naslov komentara: woops Citiraj ovaj komentar

Pasha (citat):
muslimani ovoga svijeta se nikada ne mogu izboriti za svoju slobodu dok se ne oslobode od ovakvog islama i krscansko-jevrejske kontrole !!!!

Ahh woops, now i get it.
cetnik
Gost

KomentarUpisano: Srijeda Aug 23, 2006 7:57 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Yea you got it. Right?
Na vrh
orhideja
Ljiljan

clan od: 31 Aug 2006
Komentari: 151

KomentarUpisano: Petak Sep 01, 2006 6:18 pm    Naslov komentara: Re: woops Citiraj ovaj komentar

[quote="Lizbeth70"]
Pasha (citat):

MUSLIMANI U BOSNI SE NIKADA NE MOGU IZBORITI ZA SVOJU SLOBODU DOK SE NE OSLOBODE OD SRPSKOG I HRVATSKOG NACIONALIZMA I NJIHOVE KONTROLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Paša
Ban Kulin

KomentarUpisano: Petak Oct 20, 2006 3:00 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Baraba (citat):
Bravo Pasha, bravoooooo, evo ja vicem iz sveg glasa : PASHA JE U PRAVU !!!!!!!!!!!!!

Lako je biti kriticar, ali probaj da budes ''samokriticar'' , probaj da pogledas istini u oci, da se suocis sa istinom i priznas istinu !

Pogotovo kada se radi o istini o samom sebi !

Za tako nesto treba karaktera i muda !

A Pasha ima i jedno i drugo ! On se ne boji istine, nego iskoristava tu istinu kao dobar temelj novog pocetka !

Bravo Pasha !

Hvala druze Baraba.

Moram priznati da mi se ova tema licno svidja !

Baraba citat:

"-A Pasha ima i karakter i muda ! On se ne boji istine, nego iskoristava tu istinu kao dobar temelj novog pocetka ! "

Ovo si druze dobro srocio(ne sto se radi o meni) i mislim da zasluzuje da se nadje u Uzviku Portala !!
-Ko su ISLAMISTI ?
Na vrh
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    BOSNJACKI NACIONALNI FORUM (BNF) ! Forum Indeks -> Politika i Drustvo Vremenska zona: CET (Evropa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma